Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2018 09:53:02

QuintonQuirinus
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-05-2018
Messages: 2

Vans sko

Hvad forener alle disse klasser af mennesker sammen er følelsen af ​​eventyr, handling og nysgerrighed. Vans sko herre til mænd er tilgængelig i stilarter som støvler, lærred, sneakers, loafers, corporate casuals og festesko. Brandens sko er tilbøjelig til at være afslappet sko med bare et strejf af vanvittigt. Hilsen til mærkeets rødder er Vans California Collection af sko. Denne samling tager inspiration fra den rige arv fra amerikansk håndværk og kunst og blander dem med moderne designelementer, så du har sko, der er vintage endnu moderne. Mærkets sko til kvinder falder ind under fem hovedkategorier - Klassikere, Livsstil, Surf, Californiensamling , og sandaler. Som mænds kollektion kanaliserer hver samling sko en vis vibe og er designet til at hylde en bestemt klasse mennesker.

http://www.skoosalg.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/a/vans07.jpg

Vans sko som et mærke står for ægthed i musik, livsstil og sport. Startet som en ydmyg skohandel helt tilbage i 1966, er Vans en succeshistorie, der ikke altid har været en glidende tur. Mærket har set det hele - en ydmyg begyndelse, en succesperiode efterfulgt af en dramatisk konkurs, og den efterfølgende stigning til berømmelse. Vans i dag er et mærke elsket af børn, eftertragtet af teenagere og tilbedt af utallige voksne over hele verden. Gennem alle op- og nedture er en ting, som mærket har formået at holde fast på, sit forsøg på at forblive personlig og relativ.

Mærket trækker inspiration fra ungdommens pulserende energi. Vans sko, tøj, tilbehør, og alle andre produkter fra mærket afspejler denne filosofi. For at holde kontakten med fansen har Vans hjemmeside en Vans sko dame sektion, som giver kunderne mulighed for at logge ind og designe deres eget par sko - et geni-tiltag på brandets side. Der er et par Vans sko til enhver lejlighed. Mærket tilbyder en række afslappede sko under forskellige samlinger. Hver kollektion er inspireret af en anden sport eller livsstil. Mænds kollektion af sko omfatter klassikerne, Pro Skate, Surf, OTW kollektionen, California Collection, LXVI, BMX, Syndicate og sandaler. Parret til overkommelige priser, hver samling ekko ånden og stemningen i en bestemt klasse af mennesker.

Hors ligne

 

Pied de page des forums